Fødevaretransport for alle typer virksomheder

Få transporteret dine fødevarer sikkert og hygiejnisk med Fredensborg Vognmandsforretning, der har adresse nær Hillerød i Nordsjælland.

Vi tilbyder kørsel af alle typer frost- og kølevarer. Vi kører for restaurationsbranchen, mindre erhvervsdrivende, supermarkeder m.m. Vi kører også mad for Fredensborg Kommune til hjemmeboende pensionister og tilbyder denne form for transport af fødevarer til andre kommuner også.

Hvis du søger en veletableret samarbejdspartner til at varetage kørslen af dine frost- og kølevarer, kan du tage kontakt til os. Skriv til os via formularen her på siden eller ring til os på 78 76 26 40 og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde.

​Se vores rapporter her

Forsvarlig fødevaretransport med elite-smiley

Fødevaretransport er underlagt skrappe krav om korrekt håndtering af frost- og kølevarer. Når du vælger Fredensborg Vognmandsforretning til fødevaretransport, kan du være sikker på, at vi har papirerne i orden. I 2008 modtog vi vores elite-smiley fra Fødevarestyrelsen, hvilket vidner om vores forsvarlige håndtering af fødevarer under transport. Se vores smiley-rapport

Det er vigtigt for os, at du som kunde har tillid til, at vi håndterer dine fødevarer efter Fødevarestyrelsens anvisninger, og netop derfor har vi ambitioner om at bibeholde vores elite-smiley-status for fremtiden.

Fast transport af fødevarer – sikkert og til tiden

Vores fødevaretransport for virksomheder garanterer dig korrekt behandling af madvarerne samt afhentning og levering til tiden. Hos os får du:

  • Faste kørselsaftaler (vi kører på hele Sjælland)
  • Altid korrekt håndtering af varerne (elite-smiley siden 2008)
  • Levering til tiden
  • Professionelle fragtmænd
  • Fødevaretransport i godkendte kølebiler

Bestil fødevaretransport her

Transport af fødevarer er i høj grad en tillidssag. Sikkerhed og hygiejne skal være i top, når det gælder fødevaretransport som frost- eller køletransport, og de krav opfylder vi til fulde. Det ved vores kunder, som er supermarkeder, mindre erhvervsdrivende og restaurationsbranchen.

Vælg Fredensborg Vognmandsforretning, hvis du ønsker professionel og pålidelig køletransport eller anden fødevaretransport. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere eller indhente et godt tilbud.

Ring til os på 78 76 26 40 og hør om mulighed for en kørselsaftale, som passer til dit behov. Du er også velkommen til at skrive til vores e-mail info@frvf.dk eller henvende dig via kontaktformularen.

Udtalelser fra vores kunder

"Fredensborgs bedste flyttefirma"

Fredensborgs bedste flyttefirma med det fedeste crew. Altid et smil på læben og stor erfaring med flytninger. Hermed anbefalet på det varmeste.

Martin Diderichsen

"Fed flytteoplevelse"

Fed flytteoplevelse. Overordentlig god service & rene linjer hele vejen gennem vores flytning. Kan anbefales. 🤗

Marianne Skafte Nielsen

"Høflig personale"

​Professionel hurtigt høflig personale.

Heinz Petersen

Derfor skal du vælge Fredensborg Vognmandsforretning ApS

Nedenfor har vi samlet blot tre grunde til, hvorfor du trygt kan benytte os til din næste opagve.

mere end 25 års erfaring

Hos Fredensborg Vognmandsforretning ApS har vi gennem mere end 25 år hjulpet og stået for flytninger for private og erhverv.​

Flytning er en tillidssag

Hos Fredensborg Vognmandsforretning ApS er flytning en tillidssag. Som flyttemand vægter vi din tryghed højt, så du kan læne dig tilbage.

Fleksibel og pålidelig flyttemand

Når du vælger os har du altid en fleksibel og pålidelig flyttemand i ryggen. Vi sørger for alt fra start til slut til den bedste pris.

Kontakt os og hør mere​

Har du spørgsmål, eller kunne du tænke dig at vide mere om vores ydelser og priser? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at udregne et billigt tilbud til dig.

Du kan få fat i os på tlf.: 70 44 47 61 eller e-mail: info@frvf.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fredensborg Vognmandsforretning ApS

CVR: 14688544

location Benediktevej 4, 3480 Fredensborg

Send os en email og vi svare inden for 24 timer. Skriv til:  info@frvf.dk.​

Telefontider

Mandag - fredag

07.00 - 17.00

Lørdag og søndag

Lukket

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.