Firma med mere end 25 års erfaring inden for møbeltransport

Mangler du hjælp til fragt af møbler? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Fredensborg Vognmandsforretning ApS har vi mange års erfaring inden for møbeltransport, og vi hjælper også gerne dig. Vi flytter primært for kunder i Fredensborg, Hillerød og resten af Nordsjælland.

Det er ingen hemmelighed, at en flytning ofte er tidskrævende og fysisk hård. Heldigvis kan du få professionel hjælp til din næste flytning lige her, så du kan koncentrere dig om andre ting. Vi er et professionelt flyttefirma, som har mere end 25 års erfaring med transport af møbler. Vi garanterer dig en sikker flytning fra A til B hver gang, og du er naturligvis altid fuldt forsikret.

Pålidelig og fleksibel flyttemand klarer din møbeltransport

Vi er klar over, at det er en tillidssag at overlade flytning til andre. Derfor går vi meget op i at være en pålidelig flyttemand, som altid overholder alle aftaler. Vi er derudover fleksible, hvilket betyder, at vi klarer flytningen, når det passer dig bedst.

Møbeltransport til den bedste pris og service

Hos os får du altid en så billig pris som muligt på møbeltransport. Vi giver desuden altid alt, hvad du skal bruge af flyttekasser og bobleplast gratis med, så du ikke selv skal tænke på det. Der medfølger med andre ord flere fordele ved at vælge os som din næste flyttemand. Vi står klar til at varetage både store og små opgaver.​

Skal vi klare flytningen for dig?

Kunne du tænke dig at booke os, eller har du spørgsmål til vores ydelser eller priser? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi er klar til at hjælpe med enhver form for møbeltransport.

Har du brug for flere oplysninger, eller vil du blot lave en aftale? Så kontakt os på tlf.: 78 76 26 40 eller på e-mail: dennis@frvf.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Kontakt os på telefon eller e-mail​

Udtalelser fra vores kunder

"Fredensborgs bedste flyttefirma"

Fredensborgs bedste flyttefirma med det fedeste crew. Altid et smil på læben og stor erfaring med flytninger. Hermed anbefalet på det varmeste.

Martin Diderichsen

"Fed flytteoplevelse"

Fed flytteoplevelse. Overordentlig god service & rene linjer hele vejen gennem vores flytning. Kan anbefales. 🤗

Marianne Skafte Nielsen

"Høflig personale"

​Professionel hurtigt høflig personale.

Heinz Petersen

Derfor skal du vælge Fredensborg Vognmandsforretning ApS

Nedenfor har vi samlet blot tre grunde til, hvorfor du trygt kan benytte os til din næste opagve.

mere end 25 års erfaring

Hos Fredensborg Vognmandsforretning ApS har vi gennem mere end 25 år hjulpet og stået for flytninger for private og erhverv.​

Flytning er en tillidssag

Hos Fredensborg Vognmandsforretning ApS er flytning en tillidssag. Som flyttemand vægter vi din tryghed højt, så du kan læne dig tilbage.

Fleksibel og pålidelig flyttemand

Når du vælger os har du altid en fleksibel og pålidelig flyttemand i ryggen. Vi sørger for alt fra start til slut til den bedste pris.

Vil du vide mere om vores flytteservice og flytteforretning? Kontakt os

Har du spørgsmål til vores flytteservice, eller kunne du tænke dig at vide mere om vores ydelser og priser? Så er du velkommen til at kontakte vores flyttefirma i dag. Vi står klar til at udregne et godt tilbud til dig, der er så billigt som muligt.

Du kan få fat i os på telefon 70 44 47 61 eller e-mail dennis@frvf.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fredensborg Vognmandsforretning ApS

CVR: 14688544

location Benediktevej 4, 3480 Fredensborg

Send os en email og vi svare inden for 24 timer. Skriv til: dennis@frvf.dk.​

Telefontider

Mandag - fredag

07.00 - 17.00

Lørdag og søndag

Lukket

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.