Skal din virksomhed flytte? Vi tilbyder professionel erhvervsflytning

Fredensborg Vognmandsforretning tilbyder professionel erhvervsflytning til virksomheder i Hillerød, Fredensborg og i hele Nordsjælland.


Vi har mange års erfaring med erhvervsflytning og har hjulpet mange virksomheder med den krævende proces, en erhvervsflytning ofte er. Hillerød, Fredensborg og Nordsjælland er vores hjemmebane, så hvis din virksomhed skal bruge et flyttefirma i dette område, er Fredensborg Vognmandsforretning det oplagte valg.


Vi hjælper gerne med at strukturere og planlægge forløbet, når din virksomhed skal flytte. Kontakt os via mailformularen eller ring på 78 76 26 40.

Flytning af kontormøbler, inventar m.m.

Når virksomheder vælger at flytte adresse, er der ofte et stort arbejde forbundet med at få flyttet kontormøbler, inventar og lignende til den nye adresse. Netop derfor har vi valgt at specialisere os i erhvervsflytning for virksomheder nær Hillerød, Helsingør og Fredensborg, så du ikke skal bruge unødigt meget tid på flytningen.

Hos os får du:

  • Hjælp fra professionelle, erfarne flyttemænd
  • Nænsom håndtering af alt flyttegods
  • Forsvarlig emballering af indbo og møblement
  • Fair priser og god service

Ned- og udpakning af indbo

Vi nedpakker inventar og møbler i beskyttende emballage, så ingen effekter tager skade under flytningen. Fredensborg Vognmandsforretning tilbyder også at varetage udpakning og placering af inventar og møbler ved erhvervsflytning – så du slipper for det hårde arbejde.​

Indhent tilbud på erhvervsflytning nær Hillerød

Med vores professionelle flyttefolk, avancerede liftsystem og moderne flyttebiler kan vi klare enhver flytteopgave for din virksomhed.

Vil du indhente et tilbud på erhvervsflytning i Nordsjælland? Ring til os på 78 76 26 40 eller skriv til vores e-mail dennis@frvf.dk og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi garanterer dig en professionel og effektiv erhvervsflytning med erfarne flyttefolk, som sikrer en problemfri flytteproces med respekt for tidsplaner og varsom håndtering af flyttegods. Ovenikøbet til en fair pris.

Fredensborg Vognmandsforretning – flytning er en tillidssag, og du kan stole på os.

Udtalelser fra vores kunder

"Fredensborgs bedste flyttefirma"

Fredensborgs bedste flyttefirma med det fedeste crew. Altid et smil på læben og stor erfaring med flytninger. Hermed anbefalet på det varmeste.

Martin Diderichsen

"Fed flytteoplevelse"

Fed flytteoplevelse. Overordentlig god service & rene linjer hele vejen gennem vores flytning. Kan anbefales. 🤗

Marianne Skafte Nielsen

"Høflig personale"

​Professionel hurtigt høflig personale.

Heinz Petersen

Derfor skal du vælge Fredensborg Vognmandsforretning ApS

Nedenfor har vi samlet blot tre grunde til, hvorfor du trygt kan benytte os til din næste opagve.

mere end 25 års erfaring

Hos Fredensborg Vognmandsforretning ApS har vi gennem mere end 25 år hjulpet og stået for flytninger for private og erhverv.​

Flytning er en tillidssag

Hos Fredensborg Vognmandsforretning ApS er flytning en tillidssag. Som flyttemand vægter vi din tryghed højt, så du kan læne dig tilbage.

Fleksibel og pålidelig flyttemand

Når du vælger os har du altid en fleksibel og pålidelig flyttemand i ryggen. Vi sørger for alt fra start til slut til den bedste pris.

Vil du vide mere om vores flytteservice og flytteforretning? Kontakt os

Har du spørgsmål til vores flytteservice, eller kunne du tænke dig at vide mere om vores ydelser og priser? Så er du velkommen til at kontakte vores flyttefirma i dag. Vi står klar til at udregne et godt tilbud til dig, der er så billigt som muligt.

Du kan få fat i os på telefon 70 44 47 61 eller e-mail dennis@frvf.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fredensborg Vognmandsforretning ApS

CVR: 14688544

location Benediktevej 4, 3480 Fredensborg

Send os en email og vi svare inden for 24 timer. Skriv til: dennis@frvf.dk.​

Telefontider

Mandag - fredag

07.00 - 17.00

Lørdag og søndag

Lukket

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.