Transport af fødevarer for alle typer virksomheder

Fødevare­transport

Sikker og hygiejnisk fødevaretransport

Få transporteret dine fødevarer sikkert og hygiejnisk med Fredensborg Vognmandsforretning, der har adresse nær Hillerød i Nordsjælland.

​Vi er din lokale transportør af fødevarer, og vi tilbyder kørsel af alle typer frost- og kølevarer. Vi kører for restaurationsbranchen, mindre erhvervsdrivende, supermarkeder og lignende. Vi kører også mad for Fredensborg Kommune til hjemmeboende pensionister, og vi tilbyder denne form for transport af fødevarer til andre kommuner også.

​Hvis du søger en veletableret transportør af fødevarer til at varetage kørslen af dine frost- og kølevarer, kan du tage kontakt til os. Skriv til os via formularen her på siden eller ring på 48 48 28 83 og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde.

Hvad koster transport af fødevarer?

Vores priser på transport af fødevarer afhænger af dine individuelle ønsker og behov i forhold til transporten. Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig med en billig pris på lige netop den fødevaretransport, som du har behov for.

Bestil fødevaretransport her

Transport af fødevarer er i høj grad en tillidssag. Sikkerhed og hygiejne skal være i top, når det gælder fødevaretransport som frost- eller køletransport, og de krav opfylder vi til fulde. Det ved vores kunder, som er supermarkeder, mindre erhvervsdrivende og restaurationsbranchen.Vælg os som din faste transportør af fødevarer, hvis du ønsker professionel og pålidelig køletransport eller anden fødevaretransport. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere eller indhente et godt tilbud.

​Ring til os på 48 48 28 83 og hør om mulighed for en kørselsaftale, som passer til dine behov. Du er også velkommen til at skrive til vores e-mail dennis@frvf.dk eller henvende dig via kontaktformularen.

Derfor skal du vælge Fredensborg Vognmandsforretning ApS

Nedenfor har vi samlet blot tre grunde til, hvorfor du trygt kan benytte os til din næste opgave.

Mere end 25 års erfaring

Hos Fredensborg Vognmandsforretning ApS har vi gennem mere end 25 år hjulpet og stået for flytninger for private og erhverv.​

Flytning er en tillidssag

Hos Fredensborg Vognmandsforretning ApS er flytning en tillidssag. Som flyttemand vægter vi din tryghed højt, så du kan læne dig tilbage.

Fleksibel og pålidelig flyttemand

Når du vælger os har du altid en fleksibel og pålidelig flyttemand i ryggen. Vi sørger for alt fra start til slut til den bedste pris.

Mere end 25 års erfaring

Hos Fredensborg Vognmandsforretning ApS har vi gennem mere end 25 år hjulpet og stået for flytninger for private og erhverv.​

Flytning er en tillidssag

Hos Fredensborg Vognmandsforretning ApS er flytning en tillidssag. Som flyttemand vægter vi din tryghed højt, så du kan læne dig tilbage.

Fleksibel og pålidelig flyttemand

Når du vælger os har du altid en fleksibel og pålidelig flyttemand i ryggen. Vi sørger for alt fra start til slut til den bedste pris.

Udtalelser fra vores kunder

“Fed flytteoplevelse”

Fed flytteoplevelse. Overordentlig god service & rene linjer hele vejen gennem vores flytning. Kan anbefales. 🤗

Marianne Skafte Nielsen

“Fredensborgs bedste flyttefirma”

Fredensborgs bedste flyttefirma med det fedeste crew. Altid et smil på læben og stor erfaring med flytninger. Hermed anbefalet på det varmeste.

Martin Diderichsen

“Høflig personale”
​Professionel hurtigt høflig personale.

Heinz Petersen

Forsvarlig transportør af fødevarer med elite-smiley

Fødevaretransport er underlagt skrappe krav om korrekt håndtering af frost- og kølevarer. Når du vælger os til transport af fødevarer, så kan du være sikker på, at vi har papirerne i orden. I 2008 modtog vi vores elite-smiley fra Fødevarestyrelsen, hvilket vidner om vores forsvarlige håndtering af fødevarer under transport.

Se vores smiley-rapport.

Det er vigtigt for os, at du som kunde har tillid til, at vi håndterer dine fødevarer efter Fødevarestyrelsens anvisninger, og netop derfor har vi ambitioner om at bibeholde vores elite-smiley-status for fremtiden.

Fast transport af fødevarer – sikkert og til tiden

Vores fødevaretransport for virksomheder garanterer dig korrekt behandling af madvarerne samt afhentning og levering til tiden. Hos os får du:

 • ​Faste kørselsaftaler (vi kører på hele Sjælland)
 • Altid korrekt håndtering af varerne (elite-smiley siden 2008)
 • Levering til tiden
 • Professionelle fragtmænd
 • Fødevaretransport i godkendte kølebiler

Vil du vide mere om vores flytteservice og flytteforretning? Kontakt os

Har du spørgsmål til vores flytteservice, eller kunne du tænke dig at vide mere om vores ydelser og priser? Så er du velkommen til at kontakte vores flyttefirma i dag. Vi står klar til at udregne et godt tilbud til dig, der er så billigt som muligt.

Du kan få fat i os på telefon 48 48 28 83 eller e-mail dennis@frvf.dk.

​Vi ser frem til at høre fra dig!

​Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.

 • Adresse

  Fredensborg Vognmandsforretning ApS
  Benediktevej 4
  3480 Fredensborg
  CVR: 44010453