​Transport af møbler udføres med over 25 års erfaring

​Møbeltransport for private og erhverv

Mangler du hjælp til fragt af møbler? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Fredensborg Vognmandsforretning har vi mange års erfaring inden for møbeltransport, og vi hjælper også gerne dig. Vi tilbyder primært flytning af møbler for private og erhverv i Fredensborg, Hillerød og resten af Nordsjælland.

Det er ingen hemmelighed, at en flytning ofte er tidskrævende og fysisk hård. Heldigvis kan du få professionel hjælp til din næste flytning lige her, så du kan koncentrere dig om andre ting. Vi er et professionelt flyttefirma, som har mere end 25 års erfaring med transport af møbler og andet inventar. Vi garanterer dig en sikker flytning fra A til B hver gang, og du er naturligvis altid fuldt forsikret.

Pålidelig og fleksibel fragt af møbler

Vi er klar over, at det er en tillidssag at overlade flytning af møbler og andre ejendele til andre. Derfor går vi meget op i at være en pålidelig flyttemand, som altid overholder alle aftaler. Vi er derudover fleksible, hvilket betyder, at vi klarer transporten, når det passer dig bedst.

Flytning af møbler til den bedste pris

Hos os får du altid en så billig timepris som muligt på møbeltransport. Vi giver desuden altid alt, hvad du skal bruge af flyttekasser og bobleplast gratis med, så du ikke selv skal tænke på det. Der medfølger med andre ord flere fordele ved at vælge vores flyttemænd, hvis du har brug for hjælp til fragt af møbler. Vi står klar til at varetage både store og små opgaver.​

Har du brug for hjælp til transport af møbler eller andre ejendele?

Kunne du tænke dig at booke os, eller har du spørgsmål angående vores ydelser eller priser? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi er klar til at hjælpe med enhver form for møbeltransport.

Har du brug for flere oplysninger, ønsker du at indhente et tilbud, eller vil du blot indgå en aftale? Så kontakt os på telefon 78 76 26 40 eller på e-mail dennis@frvf.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Kontakt os på telefon eller e-mail​

Udtalelser fra vores kunder

"Fredensborgs bedste flyttefirma"

Fredensborgs bedste flyttefirma med det fedeste crew. Altid et smil på læben og stor erfaring med flytninger. Hermed anbefalet på det varmeste.

Martin Diderichsen

"Fed flytteoplevelse"

Fed flytteoplevelse. Overordentlig god service & rene linjer hele vejen gennem vores flytning. Kan anbefales. 🤗

Marianne Skafte Nielsen

"Høflig personale"

​Professionel hurtigt høflig personale.

Heinz Petersen