Hjælp til flytning for private

Få professionel hjælp til en privat flytning

Har du brug for hjælp til en privat flytning? Hos Fredensborg Vognmandsforretning har vi i mere end 25 år fungeret som flyttefirma, hvor vi har tilbudt flytning for private og erhverv med base i Nordsjælland.

Vi har fra starten af haft fokus på god service og høj kundetilfredshed, hvilket har ført til mange glade kunder gennem årene og gjort os til en velrenommeret flytteforretning i Fredensborg, Hillerød og omegn.

Ønsker du en billig flytning varetaget af professionelle flyttefolk, så lad os tage hånd om din næste flytning og oplev selv, hvordan vores dygtige og erfarne flyttemænd gør flytningen til en leg for dig.

Flytning for private er en tillidssag

Det er en stor og personlig ting at skulle flytte alle sine ejendele fra et sted til et andet. Det er vigtigt for os, at du har tillid til, at vi håndterer dit indbo forsvarligt og passer på dine møbler under flytningen. Netop derfor har vi lagt nogle meget klare retningslinjer for, hvordan vi mener, man bedst tager hånd om et flytteprojekt, når det kommer til forsvarlig håndtering af møbler og indbo.

Du vil opleve, at vores dygtige medarbejdere arbejder med en eksemplarisk effektivitet og i løbet af kort tid får struktureret flytningen, så den forløber så problemfrit som muligt.

Ned- og udpakning? Vi står klar med al slags hjælp til flytning

Der er mange ting, man skal tage stilling til og have styr på i forbindelse med en privat flytning. Hvis det er småt med tid eller kræfter, kan du få en billig flytning af vores firma, der varetager alle flytteopgaver, og som sørger for varsom nedpakning af dit indbo i stødsikker emballage. Når dine ejendele er nået frem til din nye bolig, pakker vi gerne ud for dig og stiller inventar og møbler på plads.

Ønsker du en billig flytning? Kontakt os og få et godt flyttetilbud

Bestil professionel hjælp til flytning for private til en skarp pris hos os ved at ringe til os på telefon 78 76 26 40 eller skrive til vores e-mail dennis@frvf.dk. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores priser og yderligere services, eller hvis du ønsker at indhente et tilbud.

Lad os høre, hvad du har brug for, så vi kan give dig et skræddersyet flyttetilbud på en billig flytning.

Udtalelser fra vores kunder

"Fredensborgs bedste flyttefirma"

Fredensborgs bedste flyttefirma med det fedeste crew. Altid et smil på læben og stor erfaring med flytninger. Hermed anbefalet på det varmeste.

Martin Diderichsen

"Fed flytteoplevelse"

Fed flytteoplevelse. Overordentlig god service & rene linjer hele vejen gennem vores flytning. Kan anbefales. 🤗

Marianne Skafte Nielsen

"Høflig personale"

​Professionel hurtigt høflig personale.

Heinz Petersen

Derfor skal du vælge Fredensborg Vognmandsforretning ApS

Nedenfor har vi samlet blot tre grunde til, hvorfor du trygt kan benytte os til din næste opagve.

mere end 25 års erfaring

Hos Fredensborg Vognmandsforretning ApS har vi gennem mere end 25 år hjulpet og stået for flytninger for private og erhverv.​

Flytning er en tillidssag

Hos Fredensborg Vognmandsforretning ApS er flytning en tillidssag. Som flyttemand vægter vi din tryghed højt, så du kan læne dig tilbage.

Fleksibel og pålidelig flyttemand

Når du vælger os har du altid en fleksibel og pålidelig flyttemand i ryggen. Vi sørger for alt fra start til slut til den bedste pris.

Vil du vide mere om vores flytteservice og flytteforretning? Kontakt os

Har du spørgsmål til vores flytteservice, eller kunne du tænke dig at vide mere om vores ydelser og priser? Så er du velkommen til at kontakte vores flyttefirma i dag. Vi står klar til at udregne et godt tilbud til dig, der er så billigt som muligt.

Du kan få fat i os på telefon 70 44 47 61 eller e-mail dennis@frvf.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fredensborg Vognmandsforretning ApS

CVR: 14688544

location Benediktevej 4, 3480 Fredensborg

Send os en email og vi svare inden for 24 timer. Skriv til: dennis@frvf.dk.​

Telefontider

Mandag - fredag

07.00 - 17.00

Lørdag og søndag

Lukket

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.